Przejdź do treści strony Przejdź do menu Przejdź do wyszukiwarki Przejdź do mapy biuletynu
Kontrast:
Rozmiar czcionki:
Odstępy:
Reset:
Lektor:

Kurs pt. Kucharz małej gastronomii

W okresie od 07.09.2020 r. do 17.09.2020 r. w świetlicy wiejskiej w Budyniu odbył się kurs pt. Kucharz małej gastronomii realizowany w ramach projektu „Program rozwoju społecznego sołectwa Budyń i sołectwa Korytowo pakiet działań aktywizujących dla ludności dorosłej” współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego. Udział w nim wzięło siedem osób, które zapoznały się z tajnikami sztuki kulinarnej. Uczestnicy pod okiem instruktora uczyli się m.in. sporządzania dań podstawowych, zarówno mięsnych jak i wegetariańskich, zup, przekąsek jak również ciast i deserów. Szkolenie trwało 80 godzin. Uczestnicy mieli zagwarantowany serwis kawowy z poczęstunkiem oraz ciepły posiłek w postaci obiadu. Na zakończenie kursu uczestnicy otrzymały zaświadczenia oraz dyplomy.

 

Znak projektu Infostrada Kujaw i Pomorza 2.0, znak Fundusze Europejskie, znak barw Rzeczypospolitej Polskiej, znak Województwa Kujawsko-Pomorskiego, znak Unii Europejskiej Znak projektu Infostrada Kujaw i Pomorza 2.0, znak Fundusze Europejskie, znak barw Rzeczypospolitej Polskiej, znak Województwa Kujawsko-Pomorskiego, znak Unii Europejskiej

„Rozbudowa i modernizacja Systemu Regionalnego Biuletynu Informacji Publicznej Województwa Kujawsko-Pomorskiego” realizowana w ramach Projektu „Infostrada Kujaw i Pomorza 2.0", współfinansowana ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Kujawsko-Pomorskiego na lata 2014-2020 i ze środków budżetu Województwa Kujawsko-Pomorskiego